Спрей за задържане Delay 50 мл

В наличност
Код: ST HOT0044211-01
Марка: HOT

38.50 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Спреят за задържане е охлаждаща течност, която понижава чувствителността на пениса при допир и задържа ерекцията по-дълго, увеличавайки времетраенето на половия акт. Продуктът е само за външна употреба, като се нанася върху зоната на гениталите. Той е дерматологично и клинично тестван, като анализите показват, че е абсолютно безвреден за човешкото тяло. Страната на производство е Австрия, а начинът му на приложение е лесен - напръскайте малко количество от спрея върху главичката и ствола на пениса. Веднага ще усетите лек изстудяваш и освежаващ ефект. Състав - Propylene glycol, Alcohol, Denat, вода, Pathenol, Menthol, екстракт от евкалиптово дърво, Mentha piperita (peppermint), лимонин, линалол и др.

ST HOT0044211-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: спрей, задържане