Лепяща се вибро отливка от кибер кожа 17 см

Не е в наличност
Код: ST FLESHX0016-01
Марка: Flesh X

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Изживяването ще бъде пълно с този реалистичен вибратор от кибер кожа - вибрациите му са изключително вариативни, като можеш да избираш от седем различни режима. Материалът, от който е направен, е един от най - хубавите и деликатни. Благодарение на вендузата в основата си, ще го закрепиш надеждно на всяка неграпава повърхност. Няма мирис, абсолютно безвреден за кожата и снабден с ЛЕД индикатор за режима на работа.

  • Дължина 16.4 см
  • Дебелина 4 см.
  • Работи с 3 батерии ААА.
    • ST FLESHX0016-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: дилдо, отливка, кибер кожа, вибратор