Вълшебен вибро масажор Gold Edition 6 см

Не е в наличност
Код: ST 3145-2-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

От заглавието може да се досетите... този вибро масажор е меко казано вълшебен. Отправете се на едно изключително приключение с десетте уникални вибрационни функции. По този начин вие може да сменяте всяка следваща, докато откриете тази, която ще ви доставя най - голямо удоволствие. А защо не и всичките... Ще почувствате всяка една вибрация чрез невероятно гладката силиконова глава. Чупещата глава ще ви даде възможност да намерите идеалната позиция за вашето пълно удовлетворение.

Материал:

- ръкохватка - ABS пластмаса

- луксозна силиконова глава

Захранване: USB кабел

Размери:

- дължина на главата: 6 см

- обща дължина: 33 см

*Масажорът не е пригоден да се ползва във водни условия

ST 3145-2-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: вибро, масажор, секс играчки, удоволствие