Вибриращ стимулатор 14 см.

Не е в наличност
Код: ST ROCKS00039-01
Марка: Rocks Off

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Стимулаторът е подходящ за вагинално и анално проникване. Изработен е от метал и силикон. Външният му вид наподобява формата на куршум. Върхът е леко заострен и гъвкав. Вибрациите се контролират от ръкохватката. Работи с мощен, но тих мотор. Препоръчителна е употребата на лубрикант на водна основа. Спецификация: материал - силикон, метал, ПВЦ, цвят - розов и сив металик, дължина - 14 см., дебелина - 1.7-3.7 см. ST ROCKS00039-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: вибриращ, стимулатор, мини, анално, вагинално