Вибро вендузи за гърди "7 SINS" с вакуум

Не е в наличност
Код: ST SEVCR01377-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Вибро вендузи за гърди "7 SINS" с Вакуум Гърдите Ви са едно от най-силните оръжия, що се отнася до съблазняване на партньора. Вибро вендузите за гърди осигуряват изключително полезен и приятен начин за увеличаване чувствителността на зърната Ви. Различните скорости на вибрации ще Ви накарат да изпитате огромна наслада. Заедно с това вендузите подобряват кръвообращението Ви и спомагат за стягане на бюста. Повдигнете отново малките си приятелки. Нека партньорът Ви оцени подобаващо резултата. Вибро вендузите са лесни за поставяне и премахване. Закрепват се здраво и ще Ви е удобно да ги използвате. Пожелаваме Ви приятни моменти, които със сигурност ще са много, когато вендузите започнат да вибрират приятно на гърдите Ви.

Спецификации:

  • Материал: Силикон, Полипропилен
  • Диаметър на вендузите: 3 - 4 см.
  • 7 различни скорости
  • Работят с 6 батерии LR-44 - включени в комплекта
ST SEVCR01377-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: вибро, вендузи, гърди