Анална броеница Delight Throb 24 см.

В наличност
Код: ST NMC0001616-01

19.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Анална броеница "DELIGHT THROB" 24 см., диаметър на топчетата: 0,9см. Тази страхотна анална броеница е подходяща за любители на аналната стимулация. Пет малки топчета ще проникват едно по едно, а удоволствието Ви ще нараства с всяко следващо. Тези топчета са релефни и това увеличава стимулиращия им ефект. Когато правите секс и всички топчета са вкарани, започнете да ги изваждате бавно, за да усетите приятния релеф и да увеличите насладата от сексуалния акт. Може да доставите удоволствие на партньора си, като му позволите той да се справи с това приятно занимание. Материалът, от който е изработена броеницата е напълно отговаря на изискванията на ЕС, без съдържание на вредни съставки. 

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: секс играчки