Лускозен Анален Вибратор С Помпа 16 см

В наличност
Код: ST SEVCR01354-01
Марка: Seven Creations

129.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Това е многофункционална анална секс играчка, която представлява анална пробка с круша, с която може да се нагнети въздух и почти да се удвои първоначалния й диаметър. Така няма да ви се наложи да купувате множество анални пробки, а ще можете да подбирате всеки път най-оптималния за себе си размер — аналният вибратор може да увеличи диаметърът си до 7 см. Нагнетете въздуха в пробката - разширител и увеличете нейния обхват, имайте предвид, че дължината на изделието няма да се промени. Оптималните й размери могат да бъдат според вашето настроение и нужда, но това не е единственото преимущество на тази секс играчка. Нейната мултискоростна вибрация, ще ви позволи да изберете комфортния ритъм на наслада. Вие ще можете да се наслаждавате без никакво колебание, заедно с мощната й стимулация и да избирате от 7 различни режими, а благодарение на сигурната вендуза ще можете да го закрепите на всяка гладка повърхност. Управлението на вибрациите става с помощта на удобен, изнесен пулт. Работи с 2 батерии ААА - подарък.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.