Анално метално дилдо XXL

В наличност
Код: ST sens0130-01

139.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Металното дилдо XXL е анален разширител за напреднали любители на стимулацията в аналната област. То служи за плавно отпускане на аналната мускулатура с цел максимално удоволствие по време на секс с партньор. Този конкретен Butt Plug изпълнява чудесно и ролята на еротично бижу - има инкрустиран цветен камък в основата, който ще краси интимната област на този който го носи, доставяйки невероятна визуална наслада на интимния му партньор. Наличните цветове на камъните може да видите в опциите по-горе. Дилдо XXL е с екстремни размери, като общата му дължина е 13.4 см, а използваемата – 12.2 см. Диаметърът в най-широката част е 4.5 см за интензивно разширение на аналното отвърстие. Тази секс играчка е изработена от медицинска стомана, който не предизвиква възпаление и не дразни деликатната кожа, и същевременно осигурява перфектно почистване и дезинфекция. Препоръчителна употреба с лубрикант за пълен комфорт.

  • Дължина: 13.4 см.
  • Дебелина: от 2.2 до 4.5 см.
  • Материал: Медицинска стомана
    • ST sens0130-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: анален секс, анален разширител