Анална кука с две топчета

В наличност
Код: ST sens0122-01

105.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Анална кука с две, различни по големина топчета, специално създадена за БДСМ екстремисти. Металната кука е с два пръстена (О-ринга), разположени в двата ѝ края, които служат за по-лесно изваждане на топчетата и дават възможност аналната играчка да се използва съвместно с въжета, вериги, кожени и други бандажни играчки за връзване. Този фетиш аксесоар е снабден с две отделни топчета, едното от които е с диаметър 3.8 см, а другото с обиколка 5 см. Идеално решение за начинаещи, тъй като можете да започнете с по-малкото топче, и когато се почувствате достатъчно подготвени, спокойно да преминете към сферата с по-голям диаметър. Материалът, от който е изработено това БДСМ бижу е медицинска стомана. Този материал е 100% хипоалергенен – не дразни кожата и позволява идеално почистване.

  • Дължина: 25 см.
  • Диаметър на топчетата: 3.8 см. и 5 см.
  • Материал: Медицинска стомана
  • Цвят: Сребрист
    • ST sens0122-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: анална кука, бдсм