Пръчка за пляскане с нежно перо

В наличност
Код: ST OU391RED-01

24.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Цели 47 сантиметра - толкова е дължината на тази разкошна пръчка за пляскане. Вие какво си помислихте? Сега не говорим за пениси и вибратори, а за БДСМ наслада. В нейната основа стои използването на различни аксесоари, с които да контролирате, подчините и подлудите партньора си. Този вид занимания са чудесни за всички двойки, които не се страхуват да експериментират в спалнята. Изисквайте послушание с тази здрава пръчка, докато партньорът Ви се моли за почивка. Или го накарайте да очаква проникването на пениса ви още малко, и още малко, и така докато не започне да се моли. Пръчката не изглежда като магическа, но е - ще Ви разкрие нови неподозирани сексуални емоции.

ST OU391RED-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: пръчка, перо, секс играчки