Готварска престилка Micro Penis

Не е в наличност
Код: ST ITATI23301-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Готварска престилка "MICRO PENIS"? Тук можете да закупите престилка за готвене, както и всякакви други аксесоари на тема секс шеги. Престилката с еротични мотиви е чудесен подарък за вашата половинка, естествено ако обича да се вихри из кухнята.Тя може да се ползва в случаите на интимна вечеря за двама, така ще покачи настроението и либидото и на двамата партньори. Тя ще бъде разнообразие във вашето сиво ежедневие, като ще създаде незабравими емоции и забавни моменти по време на партита или вечеря с приятели.

ST ITATI23301-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: секси, престилка, готварска