Дилдо от кибер кожа 18 см

Не е в наличност
Код: ST DEBRA00194-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Трудно бихте открили съществена разлика между този секс атрибут и истинския пенис, и това е валидно както при наблюдение, така и при докосване и най-вече при проникване. Изработен от висококачествена кибер кожа, позната още като LoveClone, изкуственият фалос пресъздава до съвършенство натуралните характеристики на еректиралия пенис. Фалосът е достатъчно твърд, за да ви достави огромно удоволствие, но и максимално гъвкав, за да ви заблуди напълно, че проникването е осъществено от реален партньор.

Да се използва с лубрикант на водна основа. Поради липсата на ограничител в основата, дилдото не е подходящо за анална стимулация.

Характеристики:

Материал: кибер кожа

Дължина: 18.5 см

Диаметър: 4 см

Цвят: телесен

ST DEBRA00194-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: дилдо, секс играчки, кибер кожа