Вибратор от кибер кожа Real Stuff 17.8 см.

В наличност
Код: ST REALST0025-01

75.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Вибратор от кибер кожа Real Stuff 17.8 см. ще ви създаде напълно реално усещане при проникване. С напълно автентичните си релефи, гънки и венички, вибраторът ще осъществи допълнителна стимулация на вътрешните стени на влагалището и ануса. Това е напълно автентична пенис отливка, способна да ви заблуди не само чисто визуално, но и с всяко свое докосване до чувствените точки на тялото ви. Единственото, което ще разсее съмненията е мощният мотор, вграден в тялото на играчката. 20-сантиметровото чудо предлага мултискоростни вибрации, които мигновено ще ви изпратят до кулминацията. Обвивката на тази играчка е специален вид полимер, познат като кибер кожа. Този материал има висока температурна чувствителност и еластичност. Освен това, уредът е 100% водоустойчив, така че напълнете ваната и се отдайте на приятни моменти с новия си приятел. 

Характеристики:

  • Материал: Cyber Skin
  • Дължина: Обща: 20 см използваема: 17.8 см
  • Диаметър: 4 см
  • Захранване: 2 АА батерии 5V
  • Цвят: телесен

ST REALST0025-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: Секс играчки, вибратор

Може да харесате още