Метално дилдо 9.5 см

В наличност
Код: ST SENS00003-01

79.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Метално анално дилдо, изработено от медицинска стомана. В основата му стои прекрасен цветен кристал, който доставя удоволствие на сетивата. Можете да го затоплите леко или да го охладите до температура, която ще увеличи многократно ефекта на аналната стимулация. Препоръчва се за хора с известен опит в този вид еротични приключения заради размера си от 9.5 см. Заостреният му връх осигурява лесно проникване. Препоръчителна е употребата с лубрикант.

ST SENS00003-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: метално, дилдо, анален

Може да харесате още