Мини черен вибратор 12 см.

В наличност
Код: ST SEVCR00926-01

16.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Мини дискретен вибратор 12 см. е в черен цвят и с елегантен дизайн. Корпусът му е от хромиран материал, оцветен в черно, с бляскави отенъци. Артикулът е с изпъкнал релеф от вертикални ивици, които започват от основата и стигат почти до средата. А това стимулира вагиналните стени. Главичката му е леко наклонена с идея за G - точката. Секс разбойникът е с мощни и силни импулси, регулиращи се от потенциометър, поставен в ръкохватката. Честотата на вибрациите се сменят плавно и постепенно само с едно завъртане на бутона в посоката, която желаете. Артикулът е разработен, както за вагинално, така и за анално удоволствие. Този реалистичен секс вагабонтин с похот ще възбужда всички ваши ерогенни точки по тялото Ви.

За по - добър комфорт, преди употребата му, го намажете с овлажняващ гел на водна основа. 

Дължина - 12 см

Цвят - Черен

Работи с батерия ААА - подарък

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: мини, вибратор, дискретен, секс играчки, жени