Пенис удължител 18 см.

В наличност
Код: ST 1710-01

85.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Този пенис удължител XTEND Boy ще добави 30% към дължината и обиколката на члена ви, като същевременно ще удължи значително ерекцията. Благодарение на вградения в маншона ринг, кулминацията ще настъпи значително по-късно, а и самото приспособление няма да се изхлузи по време на секс. За максимален комфорт, добавете лубрикант на водна основа при употреба. Да се постави върху пениса в ерекция. Продуктът е 100% водоустойчив, не съдържа фталати и няма неприятна миризма. Да се почиства след всяка употреба с антибактериален гел или мек сапун и вода. Изработен е от TPE еластомер, има размери 18 х 6.8 см, тегло 197 гр.

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: удължител, пенис удължител, удебелител, пенис удебелител