Засмукващ мастурбатор Cum Shuttle - 20 см

Не е в наличност
Код: ST YOU2T00107-01
Марка: You2Toys

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Мастурбацията отдавна не е скучно и самотно забавление. С този 20 сантиметров, засмукващ мастурбатор всеки мъж ще се радва на изключително удоволоствие, защото с помощта на CUM SHUTTLE ще може сам да определи силата на засмукване и степента на сексуално удоволствие. Уредът има удобна релефна ръкохватка, която няма да допусне да изгубите ритъм, заради приплъзване на ръката, а само с няколко напомпвания на напомпващото устройство ще имате много по-силна ерекция и най-мощните оргазми. Освобождаването на вакуума става лесно – само с едно движение на клапана, разположен върху помпата. Ползвайте лубрикант за още по-голяма наслада.

Характеристики:

 • Материал: силикон ABS
 • Дължина: 20.5см вътрешна дължина: 20см
 • Вътрешен диаметър: 3.1см преди напомпване
 • Цвят: черен
  ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
  Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
  14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
  Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

  Тагове: засмукващ, мастурбатор, секс играчки, за мъже