Мъжка кукла Gary

В наличност
Код: ST ORION00109-01

129.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Gary B. е надуваема секс кукла, която дамите ще харесат моментално. Това е най-добрата алтернатива на мъжа от кръв и плът, която не трябва да прелъстявате, очаровате и впечатлявате. Гари ще се погрижи за вашето удоволствие, без да очаква да му се реванширате. Вече можете да си позволите да бъдете пълни егоисти в леглото. Gary B е с реални размери, за да се чувствате максимално удобно в неговата компания. Той има добре изработено лице и уста, готова да подари невероятни орални ласки на мъжете, които не страдат от скрупули и предразсъдъци. Най-голямото достойнство на тази мъжка секс кукла е нейният реалистичен вибриращ пенис. 

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: мъжка кукла, секс кукла, надуваема кукла, секс играчки