Топчетата за Кегел упражнения Fifty Shades Of Grey

В наличност
Код: ST 6421-01
Марка: FIFTY SHADES OF GREY

109.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Специалните топчета Beyond Aroused, от серията секс играчки Fifty shades of Grey, са специално изработени със съдействието и одобрението на авторката на едноимената трилогия. Предназначени са за стягане на вагиналната мускулатура и тазовото дъно. Комплектът за Кегел упражнения представлява 4 различни по тегло топчета, които в съставят 6 комбинации за тряниране. Топчетата са с тежест от 15, 25, 35 и 55 гр. - добре е да започнете с най-леката комбинация и да увеличавате теглото с времето за прогресивна тренировка на влагалището.

Поставянето на топчетата и изваждането от силиконовата основа, става лесно с издърпване на здравата връвчица, като за по-голямо улеснение можете да добавите няколко капки лубрикант на водна основа.

  • Материал: Силикон
  • Дължина: 14 см.
  • Тегло: от 40 до 90 гр.
  • Цвят: черно, сиво, бяло
    • ST 6421-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.