Вибро анално-вагинални топчета Vibro Golden Balls

В наличност
Код: ST DEBRA00683-01

35.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Vibro Golden Balls са двойка мултифункционални вибриращи топчета, които пленяват моментално със своя семпъл дизайн, нежно докосване и златист блясък. Предимството на вагиналните топчета се състои в тяхната способност да съчетаят полезното с приятното. Благодарение на този вибриращ модел ще тренирате своята вагинална мускулатура, така че и Вие и Вашият партньор да изпитате повече удоволстие по време на секс. Другото предимство на модела е възможността да изпитате невероятно удоволствие по време на тренировките. Мултискоростните вибрации, контролирани от удобен, изнесен извън уреда, контролен панел, ще Ви позволят да изберете силата на въздействие или да оставите избора в ръцете на своя партньор. Те са напълно водоустойчиви за лесно почистване, свързани с кабел и могат да се използват както за вагинална, така и за анална стимулация.

Характеристики: 

  • Водоустойчиви
  • Материал: PVC
  • Диаметър: 3.2 см.
  • Захранване: 2 батерии АА подарък

ST DEBRA00683-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: вагинални топчета, вибриращи, топчета