Вибратор Krypton Stix 12.7 см.

Не е в наличност
Код: ST NMC0000361-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

KRYPTON STIX 12.7 см. това е един невероятен масажор, който е изработен в стилно метално лилаво. Той е гладък, нежен на допир и идеален за всички онези палави места, който бихте искали да стимулирате. Kryptonstix е с променлива скорост, която ще ви достави такова непредвидено удоволствие, че ще получите шеметно изживяване. С неговия забележителен размер, гладък и дълъг ствол, вие ще усетите неговата мощ и твърдост, а с ротационните вибрации ще преживеете невероятни усещания. Степента на вибрации може да се контролира чрез различни скорости и завъртане на бутона в основата на вибратора. Отдайте се на изкушението, защото вие го заслужавате!

Характеристики: 

  • Материал: Хром, PVC
  • Дължина: 12.7 см.
  • Дебелина: 2.3 см.
  • Работи с 2 батерии "АА" - включени в комплекта
ST NMC0000361-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: секс играчки, вибратор