Вибратор от кибер кожа Cyberskin Vibrator 1

Не е в наличност
Код: ST LVTOY00016-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Насладете се на усещането за докосване до истинска плът с Cyberskin Vibrator 1. Това е напълно автентична пенис отливка, способна да ви заблуди не само чисто визуално, но и с всяко свое докосване до чувствените точки на тялото ви. Единственото, което ще разсее съмненията е мощният мотор, вграден в тялото на играчката. 20-сантиметровото чудо предлага мултискоростни вибрации, които мигновено ще ви изпратят до кулминацията. Обвивката на тази играчка е специален вид полимер, познат като кибер кожа. Този материал има висока температурна чувствителност и еластичност. Освен това, уредът е 100% водоустойчив, така че да можете да го използвате във ваната или под душа. 

Характеристики:

  • Дължина: 20 см.
  • Дебелина: 4 см
  • Захранване: 2 ААА подарък
  • Напълно водоустойчив

ST LVTOY00016-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: Секс играчки, вибратор