Силиконови пастиси Цветя

В наличност
Код: NC220
Марка: Sexy Lingerie

9.90 лв.
12.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Силиконови лепенки, покриващи зърната, във формата на цветя. Подходящи за фини дрехи, които искате да носите без сутиен. Пастисите ще прикрият зърната и ще се слеят с цвета на кожата ви, като по този начин ще останат незабележими под дрехите. За многократна употреба. Преди поставяне трябва да се уверите, че кожата е суха и чиста и не сте използвали лосион за тяло. След сваляне е достатъчно да изплакнете с хладка вода и след изсъхване да съхраните в кутията, в която сте го получили. Диаметър на всяка от лепенките: 6.5 см. 100% силикон.
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Може да харесате още