Възбуждащи капки испанска муха 15 мл.

В наличност
Код: ST COBECO0030-01

19.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Екстрактът от испанска муха е най-известният и използван афродизиак както от мъже, така и от нежния пол. Капките ‘’Hot Passion Spanysh Fly 15 ml’’ включват малко хомеопатично количество екстракт от испанска муха в комбинация с етерични масла, притежаващи свойството да повишават либидото и да увеличават притока на кръв към гениталиите, което е изключително важно за мъжката ерекция. Стресът, възрастта и липсата на желание вече няма да Ви попречат да бъдете всеотдаен и впечатляващ любовник.

За целта е необходимо да приемете 15 капки под езика около 30 минути преди секс и да му се насладите напълно. Не е желателно да прeвишавате препоръчителната доза за 24 часа. Съдържа витамин С и Л-аргинин, които правят възбуждащите капки още по-полезни. 

Количество - 15 мл.

ST COBECO0030-01

ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: испанска муха, капки, възбуждащи капки