Вибратор от кибер кожа Real Feel 15 см.

Не е в наличност
Код: ST LVTOY00020-01

Този продукт не е в наличност!

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Real Feel е идеалният вибратор за дамите, които харесват соловите еротични занимания, но предпочитат усещане, което се доближава максимално до реалното. Той е способен да задоволи всичките ви еротични прищевки. Това е една от най-дръзките и сполучливи имитации на мъжкия полов атрибут. Самата структура на тази играчка има за цел да предаде до най-малката подробност плътността и гъвкавостта на еректиралия пенис. Real Feel е изработен от висококачествен TPR – термопластичен еластомер, познат под общото наименование „кибер кожа”, поради своята температурна адаптивност. Това е вибратор от най-висок клас, който също така е 100% водоустойчив, за да можете да му се насладите под душа или във ваната. 

Характеристики:

  • Дължина: 18 см.
  • Използваема дължина: 15 см.
  • Дебелина: От 2.5 см. до 4.5 см. в основата
  • Цвят: Телесен
  • Материал: Кибер Кожа
  • Захранва се от 2 ААА батерии

ST LVTOY00020-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: Секс играчки, вибратор, кибер кожа