Задържащ спрей за мъже 30 мл

В наличност
Код: ST 9301-01

39.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Задържащ спрей за мъже Long Love е интимен спрей от естествени растения изработен по-иновативна технология. Long Love е течност, която забавя еякулацията, удължава половият акт и подобрява ерекцията при силния пол. Следствие на природните си компоненти кръвообращението намалява в мъжкото ви достойнство, което има възбуждащ ефект и забавяне на еякулацията. В продукта липсва лидокаин, което няма да намали чувствителността ви по време на интимен контакт, но пък действието на спрея няма да е толкова силно. Може да се ползва с овлажняващи гелове на водна основа, кондоми и всякакъв вид сексиграчки. Напръскайте с 1 – 3 впръсквания върху главичката, като изчакате до пет минути да почне да действа, след което може да се насладите на перфектния резултат... Внимавайте да не попадне част от спрея в очите ви, ако се случи изплакнете обилно със студена вода, след което непременно посетете очен лекар.

В него влизат следните компоненти - глицерин, вода, етанол, содиев бензоати др.

Цвят: Безцветен

Количество: 30 мл.

В опаковка: 1бр.

Производител: Sexwell Sexshop

ST 9301-01
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България.

Тагове: спрей, мъже, задържащ, секс аптека