Доставка и дискретност

Доставка

Доставката е безплатна за всички поръчки над 69.00 лв. Цената за доставка до адрес или офис / автомат на куриер при по-ниска стойност на поръчката от 69.00 лв. варира спрямо предпочитанията на клиента и се изчислява автоматично на страницата за завършване на поръчката. Ориентировъчните цени са между 3.00 и 7.00 лв. Еконт и Спиди са куриерите, с които работим. Възможна е и доставка до Еконтомат или автомат на Спиди. Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и вие не трябва да я заплащате.

Моля имайте предвид, че Taboo.bg има сключено споразумение с Еконт за изплащане на наложен платеж чрез ППП (Пощенски паричен превод), което ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка.

 За направеното плащане от Вас, Еконт издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ.

 Моля пазете тази разписка за пощенски превод в случай на рекламация или замяна на продукта.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опция "Преглед", които Ви позволяват да отворите пратката и в рамките на 15 минити да огледате продукта преди да прецените дали да го заплатите. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Дискретност

Ние знаем че дискретността е важен фактор, поради естеството на предлаганите от нас стоки. Всички продукти се поставят в черни пликове и след това допълнително се опаковат в непрозрачни пликове на куриерската фирма. Информацията, която даваме на куриерската фирма за съдържанието на пратката по никакъв начин не е обвързана със съдържанието ѝ. Най-честото пояснение за съдържанието на пратката е "Текстил" или "Аксесоари". По този начин ние гарантираме анонимността на съдържанието на пратката. Ако имате допълнителни изисквания или предпочитания за доставката, можете да ги отбележите в полето "Коментар" при поръчка и ние ще се съобразим с тях.

Връщане на продукт

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено при получаване му или чрез тази електронната форма в сайта ни в рамките на 14 дневен срок от датата на получаване. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Стойността на заплатения артикул се възстановява по банков път в рамките на 15-дневен срок.

Могат да бъдат върнати продукти САМО ако са в ненарушен търговски вид, т.е. не са ползвани и са в оригиналната си опаковка. Молим Ви да имате предвид, че поради естеството на някои от нашите стоки (например секс играчки) е невъзможно да бъдат върнати, ако тяхната опаковка е нарушена.