Подаръчен ваучер

Една прекрасна идея за случаите, в които знаете какво да подарите, но не можете да се спрете на конкретен модел, размер или цвят. Изненадайте Ваш приятел, любим човек или колега и му подарете право на избор.

Подаръчните ваучери от Taboo.bg могат да бъдат на стойност 50, 69 или 100 лв. и се получават в хартиен формат. Те се използват за покупка на продукти от сайта спрямо условията, посочени в самия ваучер. Ваучерът се използва само веднъж за една поръчка. Ако избраният продукт е на стойност по-малка от сумата, обозначена на ваучера, остатъкът НЕ СЕ изплаща, не може да бъде използван при последваща поръчка, нито да бъде осребрен. Ако стойността на поръчката надхвърля сумата от ваучера, ваучерът ще да бъде приспаднат от нея и ще се заплати само разликата.

За да се използва ваучера, е необходимо само да се въведе кода в полето "Код за отстъпка" в страницата за плащане. Разбира се, преди това ползвателят на ваучера трябва да си е избрал продукт и да го е добавил в "Количката". 

Всеки ваучер е с валидност 3 месеца и не подлежи на връщане или замяна. Taboo.bg не носи отговорност за изгубен, откраднат или унищожен ваучер и такъв не се преиздава.