Секси игра със зарчета

Секси игра със зарчета

За да се позабавлявате с тази игра, имате нужда от чифт зарчета (обикновени или специализирани), таймер и 5 играчки. Всеки играч избира две от играчките, а избора на петата е по взаимно съгласие. Идеи за използваните играчки: вибратор, дилдо, перо, четка за зъби, мека четка за коса, палка, точилка, пръчка, камшик, копринена вратовръзка… или каквото Ви дойде на ум. Номерирайте всяка играчка от 1 до 5 преди да започне играта.

И двамата играчи започват играта напълно облечени (идеална е за след приятна вечер навън). Двамата хвърлят заровете едновременно и по-ниската цифра е Първи. Преди всеки рунд и хвърляне на заровете, трябва да се сваля по една дреха. Първи играч хвърля заровете, за да се реши “Къде”.

След това хвърля Втори играч, за да се определи “Какво” ще прави тя или той. След като е хвърлен зар “Какво”, таймерът се включва и Първи играч трябва да следи рунда да трае една минута. След като тя изтече, Втори играч става Първи и започва със сваляне на една дреха, преди хвърлянето на зар “Къде”.

Играчите се редуват всеки рунд (Втори става Първи и обратното). Играта е замислена с идеята да ни даде нови и забавни начини да си доставяме взаимно удоволствие. Целта на играта е Първи играч да загуби представа за времето и да прескочи 1мин. и 15 сек. или да моли Втори играч да не спира, въпреки, че времето е изтекло.

След като и двамата играчи са напълно голи, времето за изпълнение се увеличава на 2 минути.

Играта продължава, докато и двамата не се чувстват победители, или единия иска да спре да играе, защото не може да понесе повече удовоствие… поне докато не се възстанови.

Зар “Къде” от Първи играч

1 - Крака, стъпала / изправен

2 - Ръце, рамене / изправен или седнал

3 - Торс, включително рамене, гръден кош, гърди, корем / по гръб

4 - Торс и дупе / на четири крака

5 - Уста, лице, глава, врат, коса / седнал или прав

6 - Гениталии / позицията се определя от Втори играч, преди да хвърли зара (няма нужда от повече инструкции)

Зар “Какво” от Втори играч

1 - Целувки / без докосване

2 - Докосване с две ръце, галене (възможно най-нежно) / целувките не са позволени

3 - Целувка, език - масажиране и докосване са разрешени (нежно като перце)

4 - Хапане, гризване, масажиране и пляскане (до толкова грубо, че да не се загуби удоволствието)

5 - Докосване, закачане, използване на една от играчките. Втори играч хвърля пак, за да се реши с коя играчка. Ако се падне 6, играчката е по избор на Втори играч.

6 - Играчът печели правото да избере “Какво” от 1 до 5 за този рунд и да включи интимните си части.

Длъжна съм да кажа, че можете да играете играта както с обикновени зарчета, така и с готови комплекти еротични зарчета. Върху едното зарче е написано “Къде”, а върху другото “Какво”. Няма нужда да Ви давам повече насоки ;)

А за завършек на играта Ви предлагам и специален комплект зарчета със секс пози. Тук вече определянето на победил би било изключително трудно. Или пък финала е решен? Вие ще ни кажете!

Нека хвърлянето на зарчетата започне сега!

За още забавни артикули свързани с любовната игра посетете нашата категория "Секс шеги" или "Секс играчки".