Подаръчен ваучер - 30 лева

В наличност
Код: GC-30-30

30.00 лв.

Доставка, дискретност и връщане.

Таблица с размери

Описание

Една прекрасна идея за случаите, в които знаете какво да подарите, но не можете да се спрете на конкретен модел, размер или цвят. Изненадайте Ваш приятел, любим човек или колега и му подарете право на избор.

Подаръчните ваучери от Taboo.bg се получават в хартиен формат. Те се използват за покупка на продукти от сайта спрямо условията, посочени в самия ваучер. Ваучерът се използва само веднъж за една поръчка. Ако избраният продукт е на стойност по-малка от сумата, обозначена на ваучера, остатъкът НЕ СЕ изплаща, не може да бъде използван при последваща поръчка, нито да бъде осребрен. Ако стойността на поръчката надхвърля сумата от ваучера, ваучерът ще да бъде приспаднат от нея и ще се заплати само разликата.

За да се използва ваучера, е необходимо само да се въведе кода в полето "Код за отстъпка" в страницата за плащане. Разбира се, преди това ползвателят на ваучера трябва да си е избрал продукт и да го е добавил в "Количката". 

Всеки ваучер е с валидност 3 месеца и не подлежи на връщане или замяна. Taboo.bg не носи отговорност за изгубен, откраднат или унищожен ваучер и такъв не се преиздава.GC-30-30
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА
Поръчката ви ще бъде опакована от нас в непрозрачни пликове и предадена на куриер в запечатан вид, а описанието на товарителницата ще бъде "Текстил" или "Аксесоари".
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако размерът на поръчаното бельо не отговаря на очакванията ви, можете да го замените с друг размер (ако е наличен) или да ви възстановим сумата на поръчката. Продукти от категория "Секс играчки" и "Секс аптека" не подлежат на връщане.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Всички поръчки над 69.00 лева се изпращат с безплатна доставка на територията на България. Стандартна цена за доставка до офис на куриер (Еконт) при поръчки с по-ниска стойност 4.49лв.

Тагове: ваучер, подаръчен ваучер, gift card, 30 лева

Може да харесате още

Може да харесате още